erik83
  • Posts: 91
  • Joined: 8/5/2019
Today I was fiddling around in the menu's again and I noticed that I can't control the values in the Daytime/nighttime apps.

app
I can scroll up/down between the slider + "reset to system default value", but when I select the slider I can't adjust any value. The + - buttons are non-responsive.

What does work is the brightness slider on the home screen (left side). So I know that the brightness adjusting capabilities are there.

Not a high priority issue, but worth noting.

System SW: M8.q5.2.0.1.04122016
MCU: 7.6.1212
Not associated to RSNav, just a community member helping.
2012 A5 2.0 TFSI Quattro (B8.5), MMI 3G BNav (EU)
RSNav 10.25" Hardware 3 , Android 6, System: M8.q5.2.0.1.04122016, MCU: 7.6.1212, CAN: Q5.V2.0.2.181226
DennisMitchell
  • Posts: 43
  • Joined: 8/5/2019
I found you need to check the box next to "reset ..."

Dennis
2014 Audi Q5 TDI Premium Plus, MMI HN+, B&O audio, RSNAV 8.8" Android 6, Hardware Version 1
erik83
  • Posts: 91
  • Joined: 8/5/2019
Thanks Dennis. I don’t understand the naming of this checkbox, but at least I could move the slider now.
Not associated to RSNav, just a community member helping.
2012 A5 2.0 TFSI Quattro (B8.5), MMI 3G BNav (EU)
RSNav 10.25" Hardware 3 , Android 6, System: M8.q5.2.0.1.04122016, MCU: 7.6.1212, CAN: Q5.V2.0.2.181226
Daniel-RSNAV
  • Posts: 28
  • Joined: 7/26/2019
Bad naming sense or a poor direct translation from Chinese sentence.
I think I told to change that wording 4 or more times.
Grouch
  • Posts: 28
  • Joined: 8/5/2019
Originally Posted by: DennisMitchell

I found you need to check the box next to "reset ..."

Dennis



I'm having this issue as well after updating to the newest firmware. Checking the box next to "reset" defaults the brightness when I get out of the real sun settings. So even if I put the setting all the way down, when I go back in, it's right back where it was originally at before I changed it.
Pakidermo5000
  • Posts: 29
  • Joined: 8/16/2019
Originally Posted by: Grouch

Originally Posted by: DennisMitchell

I found you need to check the box next to "reset ..."

Dennis



I'm having this issue as well after updating to the newest firmware. Checking the box next to "reset" defaults the brightness when I get out of the real sun settings. So even if I put the setting all the way down, when I go back in, it's right back where it was originally at before I changed it.


Are you sure it is the newest firmware? I remember this problem of the brightness was fixed at some point in time. Try to go thgrough the audizine thread and I think you will find the information.
Forum Jump  
  • You cannot post new topics in this forum.
  • You cannot reply to topics in this forum.
  • You cannot delete your posts in this forum.
  • You cannot edit your posts in this forum.
  • You cannot create polls in this forum.
  • You cannot vote in polls in this forum.