jbourne
  • Posts: 12
  • Joined: 8/24/2019
In the area where I live, Google Maps is not a good solution. There's a third-party app which covers the area significantly better. Is it possible to remap the "Navi" button to something else? (Waze, or my third-party app)?

Do I need to ssh into the rsnav unit and edit something? As I understand it, doing it via the frontend is currently unsupported.
Grouch
  • Posts: 28
  • Joined: 8/5/2019
Originally Posted by: jbourne

In the area where I live, Google Maps is not a good solution. There's a third-party app which covers the area significantly better. Is it possible to remap the "Navi" button to something else? (Waze, or my third-party app)?

Do I need to ssh into the rsnav unit and edit something? As I understand it, doing it via the frontend is currently unsupported.



You can change out some, not all. Just hold down the icon on the main page and you can change it to what you want.
jbourne
  • Posts: 12
  • Joined: 8/24/2019
Originally Posted by: Grouch

Originally Posted by: jbourne

In the area where I live, Google Maps is not a good solution. There's a third-party app which covers the area significantly better. Is it possible to remap the "Navi" button to something else? (Waze, or my third-party app)?

Do I need to ssh into the rsnav unit and edit something? As I understand it, doing it via the frontend is currently unsupported.



You can change out some, not all. Just hold down the icon on the main page and you can change it to what you want.


Let me check that, though I feel like I tried before and nothing popped up. Is there a way to hardcode the menus in some xml somewhere, in case that fails?

[edit] Confirmed, I don't know why I didn't see this before. NAV button changed, AUX button changed. Also discovered that the FM/CD button brings up the input switch selector from the Audi interface!
AudiQ5Man
  • Posts: 2
  • Joined: 9/8/2019
OK, I messed around and changed a few of the icon shortcuts. Does anyone know how to put them back to the original shortcut. I changed the "Browser" shortcut to "AutoPlay" which is fine. But how do you change it back to the Browser icon?
Forum Jump  
  • You cannot post new topics in this forum.
  • You cannot reply to topics in this forum.
  • You cannot delete your posts in this forum.
  • You cannot edit your posts in this forum.
  • You cannot create polls in this forum.
  • You cannot vote in polls in this forum.